ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΛΑΥΡΙΟ 2009

 

 

ΛΕΣΧΗ ΕΡΜΗ

 

 

 

 

Η Λέσχη Ερμή ιδρύθηκε το 1984 για τη χρηματοδότηση της "ΕΦΕ ΕΛΛΑΣ", της μεγαλύτερης Εθνικής Φιλοτελικής Έκθεσης που έχει γίνει, μέχρι σήμερα, στη χώρα μας. Την προσπάθεια συνέτρεξαν θερμά πολλά μέλη και φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με τη συνεισφορά τους συνέβαλαν κατά 22% στα έσοδα της έκθεσης. Με αυτό τον τρόπο έγινε δυνατός ο ισοσκελισμός των μεγάλων δαπανών της έκθεσης. Το μικρό θετικό υπόλοιπο που άφησε η διαχείριση (δρχ. 185.022), κατατέθηκε σε ειδικό λογαριασμό με σκοπό να βοηθήσει τη χρηματοδότηση παρόμοιων μελλοντικών εκθέσεων.

Με την οργάνωση της Εθνικής Φιλοτελικής Έκθεσης "Φιλοτέλεια 2005", η Λέσχη Ερμή κλήθηκε να κάνει πάλι το καθήκον της, με το διαθέσιμο τότε κεφάλαιο των 4.300 ευρώ. Με την αγάπη και την συμπαράσταση των μελών και φίλων της Εταιρείας, συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 17.749 ευρώ και διατέθηκαν 11.548, καλύπτοντας το 46 % των δαπανών της έκθεσης. Με πλήρη διαφάνεια και σεβασμό στη συνεισφορά των μελών, η Λέσχη Ερμή απέδειξε ότι αποτελεί σημαντικό συμπαραστάτη κάθε εκθεσιακής προσπάθειας της Εταιρείας.

 Εφέτος η Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία συνδιοργανώνει, από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, με την Εταιρεία Μελετών Λαυρεωτικής, την Εθνική Φιλοτελική Έκθεση "Λαύριο 2009", στην ομώνυμη αρχαία παραθαλάσσια γραφική πόλη της Αττικής. Προσκαλούμε σήμερα τα παλαιά μέλη της Λέσχης Ερμή, τα παλαιά και νέα μέλη της Εταιρείας, τους Έλληνες και ξένους συλλέκτες και κάθε φιλοτελιστή να ανανεώσουν την πίστη τους στους υψηλούς στόχους που έχει τάξει και υπηρετεί η ΕΦΕ και να συνδράμουν οικονομικά την Εθνική Φιλοτελική Έκθεση "Λαύριο 2009".

Η ελάχιστη συνδρομή μέλους ανέρχεται σε 100 ευρώ ή Δολ. ΗΠΑ 100.
Εξυπακούεται ότι όποια προσφορά άνω αυτού του ποσού, θα γίνει με ιδιαίτερη χαρά δεκτή. Τα εμβάσματα πρέπει να απευθύνονται στην Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία για λογαριασμό της Λέσχης Ερμή.

 


 

Κάθε μέλος της Λέσχης θα λάβει, κατ’ αρχήν, δωρεάν
- ένα αντίτυπο του καταλόγου και του δελτίου βραβεύσεων, και
- ένα αναμνηστικό μετάλλιο.
Η ενημέρωση των μελών θα γίνεται με τακτικά δελτία τύπου δημοσιευόμενα στη "Φιλοτέλεια" και την ιστοσελίδα της έκθεσης (www.hps.gr/lavrion2009).

Ας βοηθήσουμε όλοι αυτή την ευγενική προσπάθεια.


Αντώνης Βιρβίλης
τ. Πρόεδρος
Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρείας