ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα-Κύπρος 2013

 

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου - 8 Νοεμβρίου

 

 

 

 

 

Η Λέσχη Ερμή ιδρύθηκε το 1984 για τη χρηματοδότηση της ΕΦΕ-Ελλάς 1984, της μεγαλύτερης Εθνικής Φιλοτελικής Έκθεσης που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Την προσπάθεια συνέτρεξαν θερμά πολλά μέλη και φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με τη συνεισφορά τους συνέβαλαν κατά 22% στα έσοδα της έκθεσης. Με τον τρόπο αυτό έγινε δυνατός ο ισοσκελισμός των μεγάλων δαπανών της έκθεσης. Το μικρό θετικό υπόλοιπο που άφησε η διαχείριση (185.022 Δ. ή 542,98 ευρώ) κατατέθηκε σε ειδικό λογαριασμό, με σκοπό να βοηθήσει τη χρηματοδότηση παρόμοιων μελλοντικών εκθέσεων. 

Κατά τη διοργάνωση των Εθνικών Φιλοτελικών Εκθέσεων Φιλοτέλεια 2005 και Λαύριο 2009, η Λέσχη Ερμή έκανε και πάλι το καθήκον της. Με την αγάπη και τη συμπαράσταση των μελών, συγκεντρώθηκαν και τις δύο φορές σημαντικά ποσά, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χρηματοδοτηθούν οι δύο εκθέσεις με απόλυτη επάρκεια, αλλά και να βρίσκεται σήμερα το ταμείο της Λέσχης Ερμή με αποθεματικό που υπερβαίνει τις 13.000 ευρώ.

 

 

Αυτές τις ημέρες, η Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία ήδη διοργανώνει την Εθνική Φιλοτελική Έκθεση Ελλάδα-Κύπρος 2013, ενώ σχεδιάζει ταυτόχρονα μεγάλη διεθνή έκθεση για το 2014. Με αυτή την προοπτική προσκαλούμε παλαιά και επίδοξα μέλη της Λέσχης Ερμή να ανανεώσουν την πίστη τους στους υψηλούς στόχους που υπηρετεί η ΕΦΕ και να συνδράμουν οικονομικά τις επικείμενες εκθέσεις. Η ελάχιστη συνδρομή μέλους ανέρχεται σε 100 ευρώ. Μεγαλύτερες προσφορές γίνονται δεκτές με ιδιαίτερη χαρά.

 
Ας βοηθήσουμε όλοι αυτή την ευγενική προσπάθεια.


Αντώνης Βιρβίλης
τ. Πρόεδρος
Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρείας

 

 

© Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία 2013